مهندسی صنایع غذایی
بررسی ویژگی‌های مکانیکی میوۀ به ( Cydonia oblonga ) تحت بارگذاری شبه استاتیک به روش اجزای محدود

شعیب غلامی؛ سعید مینایی؛ علیرضا مهدویان؛ شفیع رحمتی

دوره 21، شماره 2 ، دی 1401، ، صفحه 103-114

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.357728.1329

چکیده
  بسته‌بندی، انتقال و جدا کردن محصولات کشاورزی ازجمله فرآیندهایی هستند که بسته به نوع محصول موجب آسیب‌دیدگی احتمالی، تلفات و افزایش ضایعات این محصولات می‌شوند. ازاین‌رو، شناخت ویژگی‌های مقاومت مکانیکی محصول برای جلوگیری از بروز آسیب­های مکانیکی ضروری است. استفاده از آزمون‌های مکانیکی مانند آزمون فشاری از راهکاری‌های مرسوم ...  بیشتر